Vores faciliteter

Nyrenoveret forsamlingshus til festlige begivenheder

Mausing Forsamlingshus har i mange år dannet rammen om arrangementer og festlige begivenheder af alle slags. Mangler du et forsamlingshus nær Silkeborg til bryllup, barnedåb, fødselsdag eller noget fjerde, så kan vi med Mausing Forsamlingshus tilbyde naturskønne omgivelser og nyrenoverede lokaler. 


Forsamlingshus med god plads

I forsamlingshuset er der plads til 136 personer. Huset indeholder en stor sal og en lille sal, og derudover har huset et stort køkken med gasblus, kippande, stor ovn med plads til syv plader, to store køleskabe og en kummefryser.


Borde og stole til alle gæster er med i lejen af forsamlingshuset, og det samme er service og bestik. Vi har derudover gode parkeringsforhold og handicaptoilet. 


Faste arragementer

I Mausing Forsamlingshus er der banko hver anden søndag kl. 19. Derudover holdes der i forsamlingshuset af og til fællesspisning samt arrangementer ved forskellige højtider, eksempelvis fastelavnsfest, julemarked og meget andet. 

 

Medarrangør af Mausing Marked

Mausing Forsamlingshus er medarrangør af Danmarks smukkeste marked, Mausing Marked. I uge 26 vil det hyggelige heste- og kræmmermarked byde op til gode dage med familie, venner eller alene. Her er der boder med tøj, sko og brugskunst samt madboder i massevis. 

Mausing Marked Mausing Marked

Danmarks smukkeste marked

www.mausingmarked.dk

Leveret af